Dronefoto

Få den helt rigtige vinkel

Dronen kan komme til hvor det ellers ikke har været muligt før at få billeder eller video fra før. Det er en tidsbesparende og energi rigtig måde at få det rigtige billede fra, drop lifte, kraner, store stelaser og alle de besværligheder der føljer med til det.

 

Trafikstyrelsen - Drone-view.dk

DroneView er blandt de få operatører i Danmark, der godkendt af trafikstyrelsen til flyvning med droner. 

I 2013 blev der solgt i omegnen af 300 Droner til erhvervsmæssige formål, i samme tidsrum havde bare 12 firmaer opnået en dispensation fra trafikstyrelsen. Derfor vil vi i høj grad opfordre til, at være helt sikker på, at tilladelsen er i orden før du vælger din droneoperatør.

Med andre ord – Vælger du DroneView, kan du være helt sikker på, at alt foregår inden for lovens rammer.

dronefoto

Dronen er ikke større end 1×1 meter og kan styres fra stor afstand enten via et direkte HD video downlink så man kan se hvad den ser, eller med en computer hvor man kan planlægge en rute med fart,højde,hastighed og orientering.

 


Ejendomme

Det er en tidsbesparende og energirigtig måde at få det rigtige billede fra, drop lifte, kraner, store stelaser og alle de besværligheder der føler med til det.

Se mere her

U

Inspektionsopgaver

Byggepladser, havne, tage, vindmøller, el-master, kirketårne, marker eller andet. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad man kan bruge dronen til.

Se mere her.

Events

Sportevents, koncerter, festivaler, fester, bryllupper, TV produktion vi klarer alle opgaver inden for dronefoto og video.

Se mere her.

Luftfoto

Dronen kan komme til hvor det ellers ikke har været muligt før at få billeder eller video fra før.

Se mere her.

Hvad kan du forvente ?

Vi vil altid gøre vores absolut bedste for at løse en opgave til fuld tilfredstillelse!

fly-1dce22be31f996805ad3a144eac54d14

DroneView

Er stiftet i 2013 men vi har arbejdet med droner og kamera længe.

Det har altid været en meget dyr fornøjelse at tag billeder eller video fra luften. Som teknologien har udviklet sig, er det nu muligt med en fjernstyret drone, med et eller flere kameraer monteret under sig, at få fantastisk flotte og detaljerede billeder fra den helt rigtige vinkel uden at skulle bruge helikopter, kran eller lignende. Vi løser opgaverne ved hjælp af de nyeste teknologier inden for både droneflyvning og fotografering. Dronen er lille og smidig og kan komme til, hvor det ikke før har været muligt.

Man kan flyve dronen manult eller ved hjælp af tjek points, så man kan planlægge, teste og finjustere ruten på forhånd, så man ved præcis, hvad man kan forvente, når det virkelig gælder.

Spørg løs !

Har du en speciel forespørgsel eller ønsker du blot, at høre mere om dronefoto er du meget velkommen til, at kontakte os.

Klik her

Vi kan inden for 10 minutter på lokation have dronen i luften og hurtigt flyve, stort set lydløst, hen til den ønskede vinkel og højde. Dronen har et live video downlink så man kan følge, hvad dronen ser på en HD skærm nede på jorden og på den måde optage de billeder eller video, man skal bruge til den pågældende opgave. Drone fotografering er det absolut bedste valg med disse åbenlyse fordele.

 

Vi vil som udgangspunkt altid forsøge at tage dronefoto eller video i godt vejr, såfremt det kan lade sig gøre. Når en opgave er dato sat står vi inden for at løse den inden for 72 timer alt efter hvornår vejret passer bedst. Efter en given opgave er udført søger vi for hurtigt levering af billede/video materialet. Vi flyver som udgangspunkt ikke med vores droner i regnvejr eller ved vind over 14 m/s.

Der er mange regler, der skal overholdes, når man flyver med droner i Danmark. Det er vigtig for os at overholde disse, da det i sidste ende kan medføre et total forbud mod droner i Danmark. Et brud på de regler Trafikstyrelsen i samarbejde med Luftfartstyrelsen har pålagt alle drone operatører, kan medføre en fratagelse af den enkeltes dispensation


Pin It on Pinterest

Share This