drone - drone-view.dk

Dronefoto af ejendomme

Få den helt rigtige vinkel

Luftfoto med en fjernstyret drone er en nem, tidsbesparende og energirigtig måde at få profesionelle billeder i forbindelse med salg af ejendomme og grunde. Drop lifte, kraner, store stilladser og alle de besværligheder, der føler med til det. Dronefoto af ejendomme er en nem måde at få de rigtige billeder på

Faste aftaler

Vi tilbyder en speciel rabatordning til dronefoto af ejendomme ved faste månedlige opgaver. Det er muligt at lave en fast aftale til nye eller eksisterende salgsannoncer. Vi er meget fleksible og garanterer, at I har jeres billeder umiddelbart efter, at de er skudt på lokationen.


klik på billederne for fuld størrelse!

Dronefoto af landejendomme

Her ses en række salgsbilleder af nogen landejendomme, drone foto er en rigtig god måde hurtigt at give et overblik på.

klik på billederne for fuld størrelse!

Dronefoto af solceller

Solceller er en fantastisk måde at lave energi på, Hørsholm kommune har solceller på stort set alle deres ejendomme. Vi har været så heldige at lave denne billedserie til dem. Drone foto af solceller er en god måde at vise man tænker på miljøet.

360 panorama foto


Hvad kan du forvente ?

Her er et eksempel på en fremvisning af en smuk have. Det er meget vigtigt for os, at alt er inden for lovens rammer, derfor er vores droner godkendte og forsikret efter alle gældende regler!

Havekunst_og_Tanketidsler

Havekunst og Tanketidsler

Haven i filmen er ejet af reklame kongen Peter Wibroe. Optagelserne er lavet i forbindelse med udgivelsen af Peter Wibroes bog ”Havekunst og Tanketidsler

 

 

 


Pin It on Pinterest

Share This