Events

Få den helt rigtige vinkel

Vi optager blandt meget andet sport events, koncerter, festivaler, fester, bryllupper og TV produktion. Vi løser alle opgaver inden for luftfotografering og video. Dronen er GPS styret, så ruter kan planlægges på forhånd med waypoints for at sikre perfekt resultat.

 

 

 

vlcsnap-2014-06-17-15h26m30s56

Events

Til sports events tilbyder vi direkte videostreaming fra dronen til storskræm i full HD 1080p 60 fps., så man kan følge eventen live. Dronen er GPS styret, så dens rute kan planlægges med waypoints og testes på forhånd. På den måde kan man være på forkant med, hvordan det kommer til at se ud på dagen.


Hvad kan du forvente ?

Her er et eksempel på en livevideo transmission af et stort sports events, der er klippet sammen til en lille video. Det er meget vigtigt for os, at alt er inden for lovens rammer, derfor er vores droner godkendte og forsikret efter alle gældende regler.

 

fly-1dce22be31f996805ad3a144eac54d14

Nordic 24

Nordic 24 2014 startede på rådhuspladsen i Holte og blev fulgt af os med politieskorte op ad Kongevejen, hvor cykelrytterne kørte ind på Rudegaard Stadion og ind i skoven hvor cykelløbet fortsatte de næste 24 timer, hvor vi løbende filmede. Her ses det især hvordan dronen arbejder i og med det er ”oneshot”

Det har altid været en meget dyr fornøjelse at tag billeder eller video fra luften. Som teknologien har udviklet sig, er det nu muligt med en fjernstyret drone, med et eller flere kameraer monteret under sig, at få fantastisk flotte og detaljerede billeder fra den helt rigtige vinkel uden at skulle bruge helikopter, kran eller lignende. Vi løser opgaverne ved hjælp af de nyeste teknologier inden for både droneflyvning og fotografering. Dronen er lille og smidig og kan komme til, hvor det ikke før har været muligt.

Man kan flyve dronen manult eller ved hjælp af waypoints, så man kan planlægge, teste og finjustere ruten på forhånd, så man ved præcis, hvad man kan forvente, når det virkelig gælder.


Pin It on Pinterest

Share This