Inspektionsopgaver

Inspektionsopgaver

Vi tilbyder inspektionsopgaver på byggepladser, havne, tage, vindmøller, el-master, kirketårne, marker eller andet. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad man kan bruge dronen til. Den fjernstyret helikopter kan optage billeder i meget høj opløsning og streame direkte video i full HD, så man får selv den mindste detalje med.


Faste aftaler

Vi tilbyder en speciel rabatordning til inspektionsopgaver ved faste månedlige opgaver.  Med avanceret GPS navigaton kan vi tage de samme billeder med et aftalt interval, hvilket giver mulighed for at følge udviklingen f.eks. i et byggeprojekt. Al videomateriale bliver optaget på dvd eller hard disk til jer.


Hvad kan du forvente ?

Her er et eksempel på en 3D model af et stort område. Det er meget vigtigt for os, at alt er inden for lovens rammer, derfor er vores droner godkendte og forsikret efter alle gældende regler.

fly-1dce22be31f996805ad3a144eac54d14

3D modeller

3D modellen her er lavet til MT-Højgaard, som bruger 3D modeller til bla. opmålinger. 3D modeller giver et rigtig godt målefast overblik.

Det har altid været en meget dyr fornøjelse at tag billeder eller video fra luften. Som teknologien har udviklet sig, er det nu muligt med en fjernstyret drone, med et eller flere kameraer monteret under sig, at få fantastisk flotte og detaljerede billeder fra den helt rigtige vinkel uden at skulle bruge helikopter, kran eller lignende. Vi løser opgaverne ved hjælp af de nyeste teknologier inden for både droneflyvning og fotografering. Dronen er lille og smidig og kan komme til, hvor det ikke før har været muligt.

Man kan flyve dronen manult eller ved hjælp af tjek points, så man kan planlægge, teste og finjustere ruten på forhånd, så man ved præcis, hvad man kan forvente, når det virkelig gælder.


Pin It on Pinterest

Share This