Luftfoto med drone - drone-view.dk

Luftfoto

Få den helt rigtige vinkel

Luftfoto med en fjernstyret drone er en nem, tidsbesparende og energirigtig måde at få profesionelle billeder i forbindelse med salg af ejendomme og grunde. Drop lifte, kraner, store stilladser og alle de besværligheder, der føler med til det.

luftfoto - drone-view.dk

Luftfoto

Vi tilbyder en speciel rabatordning til ejendomsmæglere ved faste månedlige luftfoto. Det er muligt at lave en fast aftale til nye eller eksisterende salgsannoncer. Vi er meget fleksible og garanterer, at I har jeres billeder umiddelbart efter, at de er skudt på lokationen.


Hvad kan du forvente ?

Her er en billede serie af en række ejendomme med solceller på. Det er meget vigtigt for os, at alt er inden for lovens rammer, derfor er vores droner godkendte og forsikret efter alle gældende regler!

fly-1dce22be31f996805ad3a144eac54d14

Her er en billedserie vi har lavet til Hørsholm kommune

Solceller er en fantastisk måde at lave energi på, Hørsholm kommune har solceller på stort set alle deres ejendomme. Vi har været så heldige at lave denne billedserie til dem  !

Klik på billederne for at se fuld størrelse

Drone foto af solceller er en god måde at vise man tænker på miljøet

Drone foto af ejendomme er en rigtig god måde at give et flot overblik hurtigt

Vedbæk havn har været under en større udbygning på det seneste, her et et lille indblik i udbygningen.

Det har altid været en meget dyr fornøjelse at tag billeder eller video fra luften. Som teknologien har udviklet sig, er det nu muligt med en fjernstyret drone, med et eller flere kameraer monteret under sig, at få fantastisk flotte og detaljerede billeder fra den helt rigtige vinkel uden at skulle bruge helikopter, kran eller lignende. Vi løser opgaverne ved hjælp af de nyeste teknologier inden for både droneflyvning og fotografering. Dronen er lille og smidig og kan komme til, hvor det ikke før har været muligt.

Man kan flyve dronen manult eller ved hjælp af tjek points, så man kan planlægge, teste og finjustere ruten på forhånd, så man ved præcis, hvad man kan forvente, når det virkelig gælder.


Pin It on Pinterest

Share This