Meget mere end luftfoto..

Meget mere end luftfoto

Luftfoto med en fjernstyret drone er en nem, tidsbesparende og energirigtig måde at få profesionelle billeder i forbindelse med salg af ejendomme og grunde. Drop lifte, kraner, store stilladser og alle de besværligheder, der føler med til det.

Faste aftaler

Det er kun fantasien der sætter grænser. Vi er meget åbne over for at tage nye udfordringer op, så hvis I er i tvivl om en drone er det rigtige til at løse jeres opgave er I meget velkommen til at kontakt os. Vi finder den rigtige løsning til netop jer og jeres behov!

Det er næsten kun fantasien der sætter grænser for hvad en drone kan bruges til, udvikligen går meget hurtigt det gælder hele tiden om at være med forrest i feltet for ikke at blive sat af. Vi vil sørge for hele tiden at være med for at sikre jer at vi kan levere de bedst mulige resultater. Med de nyeste teknologier inden for droner, luftfoto og kamera.

Vi kan inden for 10 minutter på lokation have dronen i luften og hurtigt flyve, stort set lydløst, hen til den ønskede vinkel og højde. Dronen har et live video downlink så man kan følge, hvad dronen ser på en HD skærm nede på jorden og på den måde optage de billeder eller video, man skal bruge til den pågældende opgave. Drone fotografering er det absolut bedste valg med disse åbenlyse fordele.

Vi vil som udgangspunkt altid forsøge at tage luft billeder eller video i godt vejr, såfremt det kan lade sig gøre. Når en opgave er dato sat står vi inden for at løse den inden for 72 timer alt efter hvornår vejret passer bedst. Efter en given opgave er udført søger vi for hurtigt levering af billede/video materialet. Vi flyver som udgangspunkt ikke med vores droner i regnvejr eller ved vind over 14 m/s.

Der er mange regler, der skal overholdes, når man flyver med droner i Danmark. Det er vigtig for os at overholde disse, da det i sidste ende kan medføre et total forbud mod droner i Danmark. Et brud på de regler Trafikstyrelsen i samarbejde med Luftfartstyrelsen har pålagt alle drone operatører, kan medføre en fratagelse af den enkeltes dispensation.


Hvad kan du forvente ?

Her er et eksempel på en fremvisning af en smuk have. Det er meget vigtigt for os, at alt er inden for lovens rammer, derfor er vores droner godkendte og forsikret efter alle gældende regler!


fly-1dce22be31f996805ad3a144eac54d14

Havekunst og Tanketidsler

Haven i filmen er ejet af reklame kongen Peter Wibroe. Optagelserne er lavet i forbindelse med udgivelsen af Peter Wibroes bog ”Havekunst og Tanketidsler

Det har altid været en meget dyr fornøjelse at tag billeder eller video fra luften. Som teknologien har udviklet sig, er det nu muligt med en fjernstyret drone, med et eller flere kameraer monteret under sig, at få fantastisk flotte og detaljerede billeder fra den helt rigtige vinkel uden at skulle bruge helikopter, kran eller lignende. Vi løser opgaverne ved hjælp af de nyeste teknologier inden for både droneflyvning og fotografering. Dronen er lille og smidig og kan komme til, hvor det ikke før har været muligt.

Man kan flyve dronen manult eller ved hjælp af tjek points, så man kan planlægge, teste og finjustere ruten på forhånd, så man ved præcis, hvad man kan forvente, når det virkelig gælder.


Pin It on Pinterest

Share This